Internationaal

Romulus beschikt over een wereldwijd netwerk van agenten, waardoor wij de perfecte uitvoering van uw internationale verhuizing kunnen garanderen.

Vertrouw erop dat Romulus u een soepele overgang naar uw nieuwe bestemming zal bezorgen, waar ook ter wereld.

Romulus zet zich in om uw internationale verhuizingen gemakkelijker te maken dankzij onze bewezen expertise op dit gebied. Met bestemmingen in onder meer, Frankrijk, Spanje, Luxemburg en Portugal biedt onze internationale verhuisservice een complete en betrouwbare oplossing voor uw internationale verhuisbehoeften. Onze internationale verhuizingen worden zorgvuldig georkestreerd door ons wereldwijde netwerk van agenten, waardoor bij elke stap een perfecte uitvoering wordt gegarandeerd.

Europese verhuizingen:
Wij zorgen voor zorgeloze Europese verhuizingen, met een deur-tot-deur service inclusief het veilig inpakken van meubels en waardevolle goederen, evenals het beheer van douaneformaliteiten, hetzij door groupage via onze voertuigen of onze agenten.

Overzeese verhuizingen:
Voor verhuizingen naar het buitenland omvat onze uitgebreide service veilig inpakken op zee, laden in speciale containers en het afhandelen van douaneformaliteiten, waardoor een probleemloze overgang naar uw nieuwe huis in het buitenland wordt geboden.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis offerte en ontdek hoe we uw volgende verhuizing kunnen vereenvoudigen.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam